Aksesspunkt

EHFportal.no løsningen har fungert som aksesspunkt siden 2003, og håndterer i dag e-fakturaer for mer enn 2.500 virksomheter.

Dermed har vårt aksesspunkt allerede håndtert millioner av e-fakturaer og kreditnotaer, og vi kan sikre din virksomhet en rask og effektiv, sikker og billig oppkobling.

Samtidig sikrer vårt aksesspunkt en dokumentasjon (track & trace) som gjør at du som avsender mottar en mail med problemet, der hvor eventuelle feil måtte oppstå i forsendelses rutinen, når du skal fakturere dine kunder. Hos oss vet du derfor alltid om din faktura er kommet frem.

Aksesspunkt for elektronisk fakturering

For å kunne sende og motta elektroniske forretningsdokumenter (så som faktura, purringer, kreditnota, ordrer/PO og ordrebekreftelser) skal man være tilknyttet et aksesspunkt. Et aksesspunkt henger sammen med andre aksesspunkter i en og samme infrastruktur. Dette betyr, at hvis du som leverandør til det statlige/offentlige skal sende en elektronisk faktura, er det nødvendig å være tilkoblet/tilsluttet det statlig etablerte «nettverket» (PEPPOL) som kan utveksle e-fakturaer.

Den norske standarden er bygget på PEPPOL, som er en europeisk standard for utveksling av elektroniske fakturaer. NÅR du har sørget for tilkobling/tilslutning hos EHFportal.no, kan du ikke bare sende/motta e-fakturaer til/fra norske bedrifter, du kan nå utveksle e-fakturaer og andre forretningsdokumenter med kunder og leverandører i stort sett hele Europa.

Velger du EHFportal.no er du dermed godt rustet til, i første omgang, den nye loven i Norge gjeldende fra 1.juli 2012 – men også for fremtiden og all utveksling av e-fakturaer (og andre forretningsdokumenter) med alle dine samarbeidspartnere, uansett hvor de måtte være i Europa.

Les om EHF Formatet

HVILKEN LØSNING PASSER BEST FOR DEG?
Klikk her >>

HAR DU BEHOV FOR HJELP?

Ring

41 10 15 74

Ring

Ring til oss nå