Motta e-fakturaer fra dine leverandører

- Vi tilbyr leverandøraktivering som fungerer

Synes du det er på tide at dine leverandører begynner å sende deg elektroniske fakturaer?

Du har kanskje forsøkt å "kick starte" dette ved å sende et brev til leverandørene hvor du ber dem sende elektroniske fakturaer, men kun ganske få gjør det i praksis?

Visste du at med den nye norske e-faktura standarden EHF, så er det mulig for ALLE å sende e-faktura i EHF formatet, også til deg og ditt foretak?

Hvis du kan gjenkjenne dette bildet - så kan vi hjelpe deg effektiv videre!

EHFportal.no har utviklet et smart leverandøraktiverings konsept og et verktøy til å understøtte dette, som er meget effektivt. Vi strukturerer prosessen med leverandøraktiveringen og hjelper deg hele veien i mål.

Slik gjør vi dette:

STEP I

Du sender et brev til dine leverandører. I dette brevet ber du dine leverandører besvare en analyse (tar 2 minutter) Websiden analysen presenteres på, designes med din virksomhets grafiske uttrykk og logo.

STEP II

Leverandørenes svar oppsamles i vårt leverandøraktiverings verktøy (ESA). Verktøyet brukes til å kommunisere direkte, og med riktig person(er) hos dine leverandører.Fordeler du oppnår ved å bruke ESA verktøyet:

 1. Du skal kun sende fysisk brev pr. post en gang - deretter kan du kommunisere med dine leverandører gjennom løsningen.
 2. Du sparer penger, ved ikke å skulle sende ”påminnelser” til de av dine leverandører som etter å ha mottatt første brev, allikevel ikke sender EHF fakturaer til deg.
 3. Du kan se hvilke av dine leverandører som allerede kan sende EHF fakturaer eller e2b fakturaer. Og med denne viktige opplysning – aktivere «EHF ready» leverandører først.
 4. Du kan selv gruppere dine leverandører etter hvilket budskap de skal ha. De av leverandørene som allerede kan sende EHF, kan du sende et budskap om at de bare skal gå i gang. De av leverandørene som kun kan sende PDF, ville du benytte et annet budskap.
 5. Du kan se statistikker på transaksjoner, «EHF ready» leverandører, hvor mange fakturaer leverandørene sender deg pr. år, besparelsen du har oppnådd i EHF utviklingen etc.
 6. Du kan kommunisere med dine leverandører direkte fra verktøyet.
 7. Det ligger ferdige mail maler/templates, som du kan bruke når du sender et budskab til dine leverandører.
 8. Verktøyet gir særdeles gode og raske resultater. Du vil hurtig få aktivert så å si alle dine leverandører, slik at disse sender deg EHF faktura.
 9. Det er enkelt å ”purre på leverandører” slik at de av dine leverandører, som selv etter oppfordring fra deg ikke har begynt å sende EHF fakturaer, med få enkle tastetrykk kan bli påminnet igjen - om ditt ønske/krav om at de skal sende deg EHF fakturaer.
 10. EHFportal.no er den eneste aktør i Norge som har et leverandøraktiverings verktøy, som sikrer kunden en rasjonell og styrt EHF aktiverings prosess, som faktisk fungerer.
 11. EHFportal.no kan om ønskelig, tilby de av dine leverandører som ikke kan sende EHF fakturaer, en billig løsning - som sikrer at de IKKE har noen unnskyldning for ikke å sende EHF fakturaer til din virksomhet. For de minste leverandørene tilbyr vi at de kan sende deg EHF fakturaer GRATIS.


HVILKEN LØSNING PASSER BEST FOR DEG?
Klikk her >>

HAR DU BEHOV FOR HJELP?

Ring

41 10 15 74

Ring

Ring til oss nå