EHFportal.no - kommunens partner på e-fakturering

Vi hjelper dere hele veien med EHF faktura.

Selv om loven om mottak av EHF faktura fra 1.juli 2012 gjelder Statlige foretak, så ser vi at Kommunene – og Fylkeskommunene følger utviklingen, og sørger for at de også kan sende/motta EHF faktura, da dette jo som kjent gir store besparelser for både avsender og mottaker.

Velger Kommunen EHFportal.no som samarbeidspartner på EHF faktura, så er Kommunen 100% klar til å både sende og motta fakturaer, kreditnota og purringer elektronisk i EHF formatet via godkjent Aksesspunkt, den nye lovstandarden i Norge gjeldene fra 1.juli 2012.

Hva kan EHFportal.no tilby kommunen?

 1. Godkjent Aksesspunkt slik at kommunen både kan sende og motta EHF fakturaer, kreditnotaer og purringer (godkjent av Direktoratet for forvaltning og IKT, DIFI).
 2. Rask og enkel oppkobling - til svært attraktive priser
 3. Sikker og effektiv import/eksport av EHF faktura til Kommunens sentrale ERP/økonomisystem
 4. Hvis kommunens forskjellige org/avd ikke benytter samme ERP/økonomisystem, vil man kunne sende og motta EHF fakturaer direkte i EHFportal.no (samlet på ett sted)
 5. Hvis noen av kommunens leverandører ikke kan eller vil sende EHF fakturaer til kommunen, kan vi tilby kommunen å scanne disse dokumenter og levere dem som EHF til kommunen. Dette løses ved at kommunen samler disse faktura daglig ved mottak, og sender dem videre til vår sentrale postkasse. Dermed sikrer kommunen at alle inngående fakturaer er digitale i EHF formatet.

EHFportal.no – eFaktura Workflow Light

- Velegnet til kommuner som ikke har et Faktura Workflow system

Ønsker din Kommune å både kunne sende og motta elektroniske fakturaer, selv om kommunen ikke har anskaffet et Faktura Workflow system? Så har EHFportal.no løsningen.

EHFportal.no tilbyr en enkel løsning, hvor Kommunen logger seg på vår faktura web portal, og her både sender og mottar elektroniske fakturaer fra dine leverandører. Enkelt og greit!


 1. Motta alle dine elektroniske fakturaer i et og samme skjermbilde
 2. Behandle dine fakturaer i samme skermbillede
 3. Workflow Light er utrolig enkel at bruke, alle kan lære det på mindre enn 10 minutter
 4. Workflow Light kan integreres til ditt økonomisystem, hvis du ønsker det
 5. Markedets billigste Faktura Workflow løsning – send og motta i samme løsning!

Hva kan EHFportal.no tilby kommunens leverandører?

Utfordringen for kommunen blir å sørge for å orientere leverandørene om at kommunen ønsker at motta EHF fakturaer. Spesielt de mange mindre virksomheter vil ha behov for løsninger som hjelper dem med en enkel måte å kunne sende EHF fakturaer til kommunen på. For å hjelpe kommunens leverandører - tilbyr EHFportal.no en rekke rimelige og brukervennlige løsninger:

 1. EHFportal Enterprise Integrasjonsløsning (passer for mellomstore og store virksomheter, som sender direkte fra ERP/økonomisystemet) Leverandøren kan benytte EHF REST API Web Service eller EHF Comm. Client.
 2. EHF portal Scanning/PDF konvertering til EHF faktura (Leverandøren sender oss PDF fil av fakturaen på e-mail eller selve papirfakturaen pr. post - så sørger vi for konvertering og forsendelse videre) Dette er den aller enkleste måten å sende EHF faktura på
 3. EHFportal Tast Selv løsning/webportal (passer for små virksomheter, eller for Leverandører som sender ganske få faktura pr. år) Leverandøren får brukernavn og passord av oss – og taster så inn faktura selv – enkelt og greit.. Med denne løsningen kan Leverandøren også motta EHF faktura, kreditnota og purringer, samt ordre.

Vi ser frem til å hjelpe Kommunen, men også Kommunens leverandører med avsendelse og mottak av EHF faktura, og håper å høre fra deg/dere allerede i dag!

Last ned kommunebrev her >>
Last ned Workflow Light brev her >>

HVILKEN LØSNING PASSER BEST FOR DEG?
Klikk her >>

HAR DU BEHOV FOR HJELP?

Ring

41 10 15 74

Ring

Ring til oss nå