EU Prosjekt: Adoption of the European eInvoicing Directive

Aksesspunkt Norge AS deltar i EU sitt eInvoicing prosjekt

Adoption of the eInvoicing Directive through interconnected platforms of European Trust Service Providers (POOL-TSPs) er et europeisk prosjekt som skal som skal støtte spredningen av elektronisk faktura i Europa - Directive 2014/55/EU (eInvoicing Directive).

Aksesspunkt Norge AS vil gjennom prosjektet yteligere utvikle sitt AS4 aksesspunkt og få det validert og testet i forhold utveksling av UBL 2.1 og CEFACT / CII syntaksene med operatører i ti andre europæiske lande.

"Vi opplever en større etterspørsel på pan europæiske løsninger i øyeblikket, og vi forventer at prosjektet vil styrke vår posisjon som en central business-to-business platform for internasjonale bedrifter. Det Europæiske Directive 2014/55/EU blir snart obligatorisk for offentlige institusjoner i Europa og derfor gir vi nå vår kunder mulighet for å sende standardiserte elektroniske fakturaer til disse." forteller CTO Morten Boas.

Aksesspunkt Norge ønsker å bidrage til prosjekter som støtter standardisering av handel over landegrensene og som gør det mer enkelt for norske bedrifter å jobbe med utenlandske kunder og leverandører.

Les mer om proskjetet her:
https://ec.europa.eu/inea/en/connecting-europe-facility/cef-telecom/2017-eu-ia-0154

HVILKEN LØSNING PASSER BEST FOR DEG?
Klikk her >>

HAR DU BEHOV FOR HJELP?

Ring

41 10 15 74

Ring

Ring til oss nå