Om Aksesspunkt Norge AS

Aksesspunkt Norge er blant Norges «10 på topp» aktører innenfor EHF faktura løsninger.

Våre løsninger og nettverks-tjenester leveres i nettskyen via vår løsningsportal www.EHFportal.no

Aksesspunkt Norge AS er godkjent Aksesspunkt i Norge og i Europa gjennom DIFI (Direktoratet for IKT og Forvaltning). I tillegg er vi medlem av OpenPEPPOL (EU).

Aksesspunkt Norge AS har jobbet med e-faktura løsninger på det Skandinaviske markedet siden 2003 og var blant de aller første aktører som lanserte smarte, sikre og kostnadseffektive e-faktura løsninger og nettverks-tjenester i Danmark da lov om e-faktura til offentlige foretak trådte i kraft 1.februar 2005.

Da tilsvarende lov trådte i kraft i Norge 1.juli 2012, lanserte Aksesspunkt Norge AS plattformen www.EHFportal.no på det norske markedet, som i praksis er en løsningsportal og et forretningsnettverk som sikkert og effektivt sørger for avsendelse og mottak av elektroniske fakturaer i EHF formatet, e2b, EDIFACT og/eller andre strukturerte formater. Vår lange og dype erfaring med lovbestemt e-faktura i praksis, er noe våre norske kunder verdsetter høyt, og nyter godt av. For mange er dette ukjent territorium, og da hjelper vi gjerne!

I 2013 lanserte vi «EHF Supplier Activation - ESA», som er et kraftig verktøy/software for fakturamottakere (i både offentlig og privat sektor) som på en helt ny måte sørger for å sette strøm til de store mengder inngående faktura disse foretakene mottar - dette for å minimere de enorme kostnadene disse foretakene har i arbeidet med å skanne/tolke/verifisere papir og PDF faktura. Vi tar aktivt eierskap i prosjektet om å «å digitalisere Norge ved hjelp av 100 % e-faktura»

Vår visjon og misjon er «at alle norske leverandører (store som små) sender e-faktura direkte til mottaker», for da spares det i alle ledd . og ikke minst blir miljøet den store vinneren. Dette ønsker vi å bidra til!

Aksesspunkt Norge AS har løsninger som passer for alle typer virksomheter uavhengig av økonomisystem, bransje eller volum. I tillegg har vi gode partnerprogrammer for ERP og systemleverandører, som ønsker å knytte seg til en fast løsnings og nettverks-tjeneste leverandør, på vegne av sine sluttkunder.

Vi har kontorer i Oslo og København - og håper du ringer eller skriver til oss for å høre nærmere om hvordan vi kan hjelpe deg og din virksomhet i gang med e-faktura!

HVILKEN LØSNING PASSER BEST FOR DEG?
Klikk her >>

HAR DU BEHOV FOR HJELP?

Ring

41 10 15 74

Ring

Ring til oss nå